Градизька громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Інформація від Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Дата: 24.06.2024 11:08
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

На адресу Полтавської обласної військової адміністрації надійшов лист Київського національного університету імені Тараса Шевченка від 12.06.2024 №674-17-09-218 щодо здійснення підготовки здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальностями 281 „Публічне управління та адміністрування” та 256 „Національна безпека” Навчально-науковим інститутом публічного управління та державної служби (ННІ ПУДС) Київського національного університету імені Тараса Шевченка з освіти.

Інститут здійснює набір за державним замовленням Національного агентства України з питань державної служби за заочною формою навчання та за кошти фізичних/юридичних осіб за денною формою навчання.

Початок реєстрації електронних кабінетів вступників відповідно до Правил прийому розпочинається з 01 липня 2024 року. Детальна інформація на сайті http://ipacs.knu.ua/, у вкладці «Вступникам Магістратура».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь