Градизька громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Ознайомся з мартшрутами практичного іспиту — складай впевнено

Дата: 11.06.2024 08:45
Кількість переглядів: 98

Фото без описуФото без опису

Одна з найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС – складання практичних іспитів для отримання посвідчення водія. Заступник начальника Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Харківській, Полтавській та Сумській областях Ірина Пархоменко розповіла, що з початку року на Полтавщині 10 793 кандидатів у водії перевіряли практичні навички з керування транспортними засобами. І лише 30 % з них успішно склали іспит з першого разу.

Ці цифри свідчать про неякісну підготовку до практичного іспиту майбутніми водіями. Тому важливу роль в успішності іспиту відіграють не тільки навички керування, а й стресостійкість та знання маршруту. Це допоможе більш ефективно підготуватись та збільшить шанси на успішне складання практичного іспиту. Ознайомлення з маршрутами для складання практичного іспиту допоможе:

- відчути себе більш впевнено за кермом та зосередитись на водінні;

можливість відпрацювати складні ділянки;

- краще освоїти на практиці правила дорожнього руху на конкретній ділянці;

- допоможе зорієнтуватися на місцевості та зосередитися на іспиті.

Кандидати у кермувальники мають можливість онлайн ознайомитись зі схемами маршрутів для складання практичних іспитів. Вони розміщені сайті https://kha.hsc.gov.ua/mobilni-sts/karta-marshrutiv/ейсбук

Маршрути погоджені з державними військовими адміністраціями та максимально адаптовані для водіїв-початківців.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь