Градизька громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведення містобудівного моніторингу с. Погреби

Дата: 10.06.2024 15:15
Кількість переглядів: 48

Фото без описуВідповідно до ст. 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального  господарства України від 01 вересня 2011 року №170 зі змінами, відділ виконавчий комітет Градизької селищної ради інформує про початок підготовки аналітичного звіту з метою проведення містобудівного моніторингу села Погреби Кременчуцького району Полтавської області.

Містобудівний моніторинг - система спостережень, аналіз реалізації містобудівної документації, оцінки та прогнозу стану і змін об’єктів містобудування, які проводяться відповідно до вимог містобудівної документації та спрямовані на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних і громадських інтересів. Містобудівний  моніторинг  також  проводиться  у випадках надзвичайних  ситуацій  на територіях, що зазнали техногенного або природного впливу.

Прийом пропозицій  щодо перспективного розвитку території села Погреби, окремих об’єктів містобудування та будівництва буде проводитись з 12 червня 2024  до 26 червня 2024 р. Відділом земельних відносин, архітектури та містобудування виконавчого комітету Градизької селищноїради за адресою: 39070, вул. Київська,51, смт Градизьк, Кременчуцький район, Полтавська область, електронна адреса:  gradzem_tg@ ukr.net

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі особисто, поштою або на електрону адресу фізичними особами – з зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання  (з особистим підписом). Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь