Градизька громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведення містобудівного моніторингу с. Погреби

Дата: 10.06.2024 15:15
Кількість переглядів: 85

Фото без описуВідповідно до ст. 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального  господарства України від 01 вересня 2011 року №170 зі змінами, відділ виконавчий комітет Градизької селищної ради інформує про початок підготовки аналітичного звіту з метою проведення містобудівного моніторингу села Погреби Кременчуцького району Полтавської області.

Містобудівний моніторинг - система спостережень, аналіз реалізації містобудівної документації, оцінки та прогнозу стану і змін об’єктів містобудування, які проводяться відповідно до вимог містобудівної документації та спрямовані на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних і громадських інтересів. Містобудівний  моніторинг  також  проводиться  у випадках надзвичайних  ситуацій  на територіях, що зазнали техногенного або природного впливу.

Прийом пропозицій  щодо перспективного розвитку території села Погреби, окремих об’єктів містобудування та будівництва буде проводитись з 12 червня 2024  до 26 червня 2024 р. Відділом земельних відносин, архітектури та містобудування виконавчого комітету Градизької селищноїради за адресою: 39070, вул. Київська,51, смт Градизьк, Кременчуцький район, Полтавська область, електронна адреса:  gradzem_tg@ ukr.net

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі особисто, поштою або на електрону адресу фізичними особами – з зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання  (з особистим підписом). Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь