Градизька громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про маркування продукції в межах проекту «Зроблено в Україні»

Дата: 29.05.2024 10:00
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Урядова  програма «Зроблено в Україні» спрямована на підтримку вітчизняного  виробництва та стимулювання  попиту на українські товари. Мета кампанії – спонукати  українців підтримувати вітчизняних виробників і таким чином впливати на зростання валового внутрішнього продукту.  Для посилення власної економіки Міністерство економіки України закликає громадян купувати продукцію національних виробників, а виробників – маркувати свою продукцію, яку буде легко виокремити завдяки спеціальному логотипу «Зроблено в Україні».

Приєднатися до спільноти Зроблено в Україні може кожен український виробник. Для позначки товарів, які виготовлені в нашій країні, створене універсальне лого.

 

Коли ми купуємо українське, то в середньому до 40% від вартості повернеться до держави й дасть більше можливостей для підтримки наших людей і тих, хто нас захищає.

Використавши на своїй продукції зображення торговельної марки «Зроблено в Україні», ви допоможете українцям виділити товари, вироблені вашим підприємством, серед подібних товарів в обігу, популяризувати та стимулювати внутрішній попит на них. А це неабияка інвестиція у розвиток економіки та шлях до Перемоги.

З метою володіння інформацією щодо виробників, які долучились до процесу маркування продукції/товарів торговою маркою «Зроблено в Україні», суб’єкти господарювання незалежно від форми власності мають надавати інформацію шляхом заповнення гугл форми за посиланням http://surl.li/tvzzo.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь