Градизька громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про маркування продукції в межах проекту «Зроблено в Україні»

Дата: 29.05.2024 10:00
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

Урядова  програма «Зроблено в Україні» спрямована на підтримку вітчизняного  виробництва та стимулювання  попиту на українські товари. Мета кампанії – спонукати  українців підтримувати вітчизняних виробників і таким чином впливати на зростання валового внутрішнього продукту.  Для посилення власної економіки Міністерство економіки України закликає громадян купувати продукцію національних виробників, а виробників – маркувати свою продукцію, яку буде легко виокремити завдяки спеціальному логотипу «Зроблено в Україні».

Приєднатися до спільноти Зроблено в Україні може кожен український виробник. Для позначки товарів, які виготовлені в нашій країні, створене універсальне лого.

 

Коли ми купуємо українське, то в середньому до 40% від вартості повернеться до держави й дасть більше можливостей для підтримки наших людей і тих, хто нас захищає.

Використавши на своїй продукції зображення торговельної марки «Зроблено в Україні», ви допоможете українцям виділити товари, вироблені вашим підприємством, серед подібних товарів в обігу, популяризувати та стимулювати внутрішній попит на них. А це неабияка інвестиція у розвиток економіки та шлях до Перемоги.

З метою володіння інформацією щодо виробників, які долучились до процесу маркування продукції/товарів торговою маркою «Зроблено в Україні», суб’єкти господарювання незалежно від форми власності мають надавати інформацію шляхом заповнення гугл форми за посиланням http://surl.li/tvzzo.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь