Градизька громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Триває набір на програму Reintegration Management Program!

Дата: 20.03.2024 16:32
Кількість переглядів: 195

Фото без опису

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим (далі - Представництво) спільно з партнерами працює над тим, щоб забезпечити належну підготовку та достатні компетенції осіб, які виявлять бажання працювати в органах державної влади після деокупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополь.

Наразі, в Україні діють кілька експериментальних проектів, спрямованих на формування кадрового резерву, який буде залучений до процесів відновлення ефективного функціонування державних структур на звільнених територіях. Поряд з формуванням таких резервів, Представництво у співпраці з партнерами ініціювало запуск навчальних програм: онлайн-курс «ProKrym: державна політика реінтеграції Криму» для державних службовців, працівників органів місцевого самоврядування і політики; освітня програма «Постконфліктне врядування» та «Урядування на повоєнних територіях» на базі КНУ ім. Шевченка».

У продовження цієї роботи Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим за підтримки Офісу Президента України у співпраці з Бізнес-школою МІМ за підтримки проекту «Зміцнення громадської довіри (UCBI)» Агенства США з міжнародного розвитку USAID-US Agency for International Development розпочато реалізацію проекту з підготовки управлінської ланки для роботи на деокупованих територіях – Reintegration Management Program.

У рамках програми здійснюватиметься навчання державних управлінців, які готові працювати на звільнених територіях України.

Reintegration Management Program, яка розпочнеться 12 квітня 2024 року, розроблена таким чином, щоб слухачі отримали знання з управлінської психології, здобули навички проектного менеджменту за стандартами РМІ (Project Management Institute), зрозуміли бізнес-процеси і навчилися застосовувати їх у власній управлінській діяльності. Окремий блок становитимуть зустрічі з топ-менеджерами, які поділяться своїм практичним управлінським дослідом.

У підсумку слухачі програми напрацюють низку управлінських проектів, які розраховані для реалізації на деокупованих територіях.

Навчання триватиме півроку в режимі онлайн. За цей проміжок часу слухачі глибше ознайомляться з управлінською психологією, бізнес-процесами, організаційною діяльністю, а також вивчатимуть профільні спеціалізації залежно від обраного напрямку. Для аплікантів, що пройдуть відбір, навчання безкоштовне.

Так, бажаючим прийняти участь у проекті необхідно вчинити наступні дії:

- перейти за посиланням на сторінку програми https://rmp.mim.kyiv.ua/;

- до 27 березня (включно) зареєструватися для участі у відбірковому етапі: заповнити анкету, додати мотиваційний лист та пакет документів, перелік яких вказано на сайті;

очікувати на зворотній зв'язок: у випадку, якщо заявка пройде технічний відбір, кандидата запросять на співбесіду в період з 1 по 10 квітня 2024 року;

            Дізнатися більше можна на сайті проекту: https://rmp.mim.kyiv.ua. У разі виникнення запитань, можна надіслати листа на електронну пошту: rmp@mim.kyiv.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь