Градизька громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Формуємо Молодіжну раду разом!

Дата: 18.03.2024 09:34
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

Ти молодий і активний? Ти хочеш, щоб активна молодь приймала важливі рішення у розвитку громади? Долучайся!!!!

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року №1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи» ініціативною групою з підготовки установчих зборів (далі — ініціативна група) для формування складу Молодіжної ради при Градизькій селищній раді вирішено провести установчі збори 03 травня 2024 року о 11.00 год. в глядацькій залі Градизького зонального Будинку культури (вулиця Київська, 48).

Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Градизької селищної ради Кременчуцького району Полтавської області інформує, що протягом 15 календарних днів проводиться збір документів для участі в установчих зборах на яких буде сформовано склад Молодіжної ради при Градизькій селищній раді.

До участі запрошуються молоді активні люди, лідери молодіжних громадських організацій, представники шкільного самоврядування та усі бажаючі віком від 14 до 35 років, а саме: представники  громадських  об’єднань  та/або  відокремлених підрозділів громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або проводять діяльність на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці (за згодою); представники  закладів  освіти,  кандидатури  яких  подаються учнівським або студентським самоврядуванням кожного навчального закладу (за згодою); жителями відповідної адміністративно-територіальної одиниці, які делегуються  до  складу  молодіжної  ради  в  порядку,  визначеному положенням про молодіжну раду (за згодою). У разі, коли молодіжна рада утворюється вперше, порядок їх делегування визначається ініціативною групою сформованою місцевою радою.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи в електронному або паперовому вигляді до 03 квітня 2024 року на e-mail: osvitagsr@ukr.net подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства. До заяви додаються:

  • прийняті  у  порядку,  встановленому  установчими  документами інституту громадянського суспільства рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради;
  • біографічна довідка делегованого представника  із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, місця роботи/навчання, посади, контактної інформації тощо;
  • інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільця бази персональних даних його членів згоди делегованого таким інститутом представника на обробку його персональних даних.

Склад молодіжної ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто присутні на установчих зборах.

Відповідальна особа   –   Компанієць Ірина Леонідівна, +380995034883


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь