Градизька громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Профорієнтаційна робота  прокуратури

Дата: 04.03.2024 10:35
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

З метою підвищення рівня обізнаності учасників освітнього процесу ювенальний прокурор Глобинської окружної прокуратури Юлія Дяченко із залученням психологів та педагогічних працівників 01 березня 2024 року провела в приміщенні ВП №1 Кременчуцького РУП у м. Глобине просвітницьку профорієнтаційну годину для учнів старших класів навчальних закладів загальної середньої освіти Градизької громади.  

Зокрема, учням 9-11 класів прокурор повідомила про засади організації та діяльності прокуратури в Україні. Особливу увагу приділила важливим морально-діловим якостям майбутнього прокурора, а також можливим труднощам у професійній діяльності. 

Під час спілкування Юлія Дяченко наголосила, що професія прокурора безумовно дуже відповідальна і престижна.  Тому й до претендентів на дану посаду держава висуває особливі вимоги. «Якщо ви мрієте стати прокурором і прагнете присвятити своє життя захисту інтересів держави та громадян, почніть свою кар'єру з одержання якісної фахової освіти» - підсумувала прокурор.

З метою формулювання правової свідомості серед дітей шкільного віку аналогічні заходи прокурори Глобинської окружної прокуратури проводять постійно.

Глобинська окружна прокуратура


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь