Градизька громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Необхідно перевірити стан готовності документа - скористайтеся онлайн-сервісом на сайті ДМС "Перевірка стану оформлення документів"

Дата: 14.02.2024 11:38
Кількість переглядів: 141

Фото без описуПодали заяву на оформлення ID-картки чи паспорта для виїзду за кордон? Пам’ятайте: Ви завжди можете перевірити стан готовності своїх документів. Як? Просто скористайтеся онлайн-сервісом на сайті ДМС "Перевірка стану оформлення документів" (https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html), переваги якого уже оцінили мільйони українців!

У пошуку введіть серію та номер документа, на підставі якого здійснюєте нове оформлення. Далі перед вами з’явиться інформація стосовно готовності вашого паспорта.

Зверніть увагу:

- серія паспорта у формі книжечки вводиться великими українськими літерами, а свідоцтва про народження – як зазначено у самому документі.

 - якщо серія свідоцтва про народження починається з 1 або І, у базі може бути один з трьох варіантів написання: цифра 1, українська літера І, латинська літера I – залежно від того, яку оператор ввів під час оформлення.

 - серію та номер документа іноземця або особи без громадянства – вводять без розділових знаків – крапки, коми, тире.

Зазначимо, що за допомогою сервісу можна перевірити стан оформлення таких документів, як:

  • паспорт громадянина України для виїзду за кордон,
  • ID-картка,
  • посвідка на тимчасове проживання,
  • посвідка на постійне проживання,
  • дозвіл на імміграцію в Україну,
  • продовження строку перебування в Україні.

 

Нагадуємо, оформити паспорт громадянина України чи закордонний під час воєнного стану можна незалежно від місця реєстрації у будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби у Полтавській області. З переліком підрозділів можна ознайомитися на сайті ДМС за посиланням: https://dmsu.gov.ua/poltava/pidrozdily.html

 

УДМС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь