A A A K K K
для людей із порушенням зору
Градизька громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Звіт голови Градизької селищної ради за 2016 рік

Дата: 01.01.2017 12:22
Кількість переглядів: 100

Фото без опису1. З метою контролю за трудовою дисципліною та гарантування прозоро сті у роботі ради встановлено систему відеоспостереження у службових приміщеннях.

2. Підприємцями селища проведено збір благодійних коштів, які  були витрачені на допомогу у ремонті автомобіля для АТО, забезпечено на 100% новорічними  подарунками ЗОШ №1 та №2, ЗБК «Україна», БК «Героїв Дніпра», музичну школу ім. О.І. Білаша; подарунками інваліди, учасники бойових дій, ветерани ВВВ; розпочато реконструкції освітлення біля пам’ятника О.І. Білаша.

3. Проведено поточний ремонт ліній вуличного освітлення на загальну суму 48 тис. грн. (заміна лампочок та фонарів)

4. З 01.01.2016 року затверджено підняття тарифів на економічно обґрунтовані, за користування ЖКП та водопостачання для населення.

5. Проведено ряд заходів по розчищенню доріг від снігових заметів, також проводилась посипка солевою сумішшю. До розчищення залучались КП «Градизьккомунсервіс», КП «Жилремсервіс», ПАТ «ПМК- 125», ПАФ «РостАгро», ФГ «Ромашка», Градизька дільниця філії «Глобинський райавтодор» ДП «Полтавський облавтодор». Роботи проведені на загальну суму 78 тис. грн.

6. Проводилась та проводиться робота по видаленню аварійних дерев. Роботи здійснені у центрі селища, на території багатоквартирного житлового масиву по вул. Шевченка, ЗБК «Україна», ЗОШ №1, школі-інтернат, у парках селища. Загалом селищною радою видано ордерів на спил аварійних дерев у кількості 124 шт.

7. З метою збільшення надходжень до бюджету ініційовано перегляд податкових ставок по оренді земель в межах населених пунктів ради, що збільшило перевиконання бюджету вже за перше півріччя.

8. З 01.03.2016 року по 02.06.2016 року проводились комплексні заходи по прибирання території селища (парки, пляж, Пивиха, безгосподарські ділянки по вул. Гвардійській, вул. Івана Білика, вул. Бориса Мартоса, біля СТО). Паралельно із прибиранням проводилось озеленення, загалом висаджено близько 5 тис. дерев різних порід.

9. За ініціативи селищної ради здійснено реєстрацію місцевої футбольної команди «Темп», яка вже у травні виборола кубок Кременчуцького району та є одним із лідерів чемпіонату Кременчуцького району. На фінансування ФК виділено 50 тис. грн., активно допомагають підприємці.

10. Градизькою селищною радою цілком виконані заходи спрямовані на виконання Закон України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». Загалом перейменовано 31 вулиця та 5 провулків.

11. У 2016 році харчування дітей 1-4 класів було перекладеного на місцевий бюджет. Селищною радою була затверджена програма фінансування харчування учнів 1-4 класів та пільгових категорій у Градизькій гімназії ім. О.І. Білаша, ЗОШ №1 та ЗОШ №2 на 100 тис. грн., проведено оздоровлення у ЗОШ №1 та ЗОШ №2 на загальну суму 14 тис. грн.

12. Проведено грейдерування грунтових доріг у селищі на загальну суму 25 тис. грн.

13. Належним чином організовуються та проводять культурно-масові, урочисті заходи, мітинги ( Новий рік, 9 травня, Пісенне джерело, річниці виводу військ із Афганістану, катастрофи на ЧАЕС та інших)

14. З 04.04.2016 року, в рамках децентралізації, виконавчий комітет Градизької селищної ради реалізовує повноваження по реєстрації місця проживання, місця перебування за зняття з реєстрації. Збільшився спектр послуг, які надаються населенню.

15. Проведено поточний асфальтни й ремонт доріг. Роботи виконано по вул. Героїв Дніпра, Пушкіна, Старокиївській, Гвардійській, О.І. Білаша, Івана Білика, Пивогірській, Горького на загальну суму 99 тис. 961 грн.

16. Для належного забезпечення питною водою населення здійснено капітальний ремонт свердловини № 3 на суму 168 тис грн. та закуплено 2 глибинні насоси на 41 тис. грн.

17. Проведено перерахунок проекту по будівництву «Очисних споруд». Розроблено два нові проекти :

– капітальний ремонт кріплення ділянки берега в районі Градизької водолазно-рятувальної станції.

– проект по будівництву полігону для рідких побутових відходів.

Проекти знаходяться на експертизі.

Розробляється проект по заміні вікон у ДНЗ №4. Передбачаються кошти ТОВ СП «Нібулон» та з місцевого бюджету.

18. Спільно з селищною радою, громадськими активістами та підприємцями здійснено реконструкцію колишнього скверу Леніна, зараз Героїв України та відкрито пам’ятну дошку загиблим на Майдані та учаснику АТО Степану Уссу.

19. Розпочато роботу по зміні суб’єкта господарювання по стягненню плати за послуги ринку, на території де здійснюється стихійна торгівля у селищі Градизьк на користь КП «Жилремсервіс», зареєстровані КВЕД 68.20. «Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна» та КВЕД 81.10. «Комплексне обслуговування об’єктів» для здійснення такої діяльності

20. Спілкою Воїнів-афганців спільно із селищною радою та підприємцями пробурено свердловину та відкрито меморіальний колодязь «Афганский колодязь» з питною водою для всіх бажаючих.

21. Селищною радою отримані містобудівні умови і обмеження на обласний проект по берегоукріпленню берега гори Пивиха.

22. Проводиться реконструкція площі біля О.І. Білаша.

23. Проводиться подальші заходи по розробці генерального плану селища Градизьк, громадські слухання по якому плануються провести восени.

24. Ініційовано укладання нових договорів на вивіз сміття від населення. Роботу у даному напрямку очолюють інспектори із благоустрою. Загалом укладено 82 нових договорів.

25. Розроблено офіційний сайт http://gradizka-rada.gov.ua/ та інформаційні сторінки у соціальних мережах:

Спостерігається збільшення інформованості населення з питань, що мають значення для селища.

26. Належним чином фінансуються балансові бюджетні об’єкти. Проводено закупівлю матеріалів для проведення ремонту ДНЗ №2,3,4. Відбувається поступове оновлення обладнання у бюджетних установах, так у ДНЗ № 4 закуплено новий холодильник та промислову кухонну витяжку на загальну суму 29 тис. грн. У Будинок ветеранів закуплено нові виробничі столи на 6 951 грн.

27. Станом на 01.01.2017 року заборгованостей за товари, послуги, енергоносії немає.

28. Для економії бюджетних коштів здійснено переобладнання службового автомобіля на альтернативне паливо – газ-пропан, опалення селищної ради здійснюється виключно твердотопливним котлом без використання природнього газу.

29. Можливість закриття останніх двох відділень у Градизькій лікарні змусили людей йти на радикальні міри. Вимоги протестуючих знайшли відголос у високопосадовців та були задоволені.

30. Належним чином організована співпраця із поліцією, проводяться оперативно-профілактичні заходи у напрямку охорони громадського порядку, боротьби зі злочинністю. Поліція дійсно почала працювати завдяки вмілому керівництву підполковника поліції Коцара О.М., який вперше за всі роки особисто звітувався про роботу перед населенням та вчасно реагував на потреби громади Градизької селищної ради.

Відповідально заявляю, що готовий і надалі працювати у напрямку розбудови нашої маленької батьківщини – Градизької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь